Tummumaan päässeet banaanit löysivät tällä viikolla tiensä
mehevään gluteenittomaan banaanileipään. Hieman makea leipä toimii hyvin niin kahvin
kaverina kuin täyttävänä välipalana. Terveellistä herkkua siis!
Ainekset:
3 kypsää banaania
3 kananmunaa
0,5 dl oliiviöljyä
1 dl makeuttamatonta cashewpähkinämaitoa
2,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2,5 dl tattarijauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl aitoa vaniljaa
0,5 tl kardemummaa
3 rkl hunajaa
2 tl kanelia
ripaus suolaa
mantelilastuja koristeeksi
3 kananmunaa
0,5 dl oliiviöljyä
1 dl makeuttamatonta cashewpähkinämaitoa
2,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2,5 dl tattarijauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl aitoa vaniljaa
0,5 tl kardemummaa
3 rkl hunajaa
2 tl kanelia
ripaus suolaa
mantelilastuja koristeeksi
Valmistus:
Laita kypsät banaanit, kananmunat, oliiviöljy ja cashewpähkinämaito
blenderiin. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja sekoita ne banaaniseokseen.
Kaada taikina silikonivuokaan. Koristele leipä
ripottelemalla pinnalle mantelilastuja. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti