Vaihteeksi jälleen kevyempää iltapalaa tallireissun päälle. Makumaailma
mukailee jo aikaisemmin julkaisemaani paahdettua
porkkanasalaattia, mutta tällä kertaa vähän eri raaka-aineista. Salaatin
lisukkeeksi jälleen kanan sisäfileitä, mutta tällä kertaa tein myös näille
pienen mausteöljyn.
Ainekset:
4 porkkanaa
1 tlk kikherneitä
lehtikaalia
1 rkl harissaa
oliiviöljyä
suolaa
Mausteöljy:
3 rkl oliiviöljyä
sitruunan mehu
chiliä
juustokuminaa
Valmistus:
Kuori ja paloittele porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Valuta
kikherneet. Sekoita niiden joukkoon oliiviöljy ja harissa. Levitä ainekset
uunipellille ja paahda 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Pilko lehtikaali ja levitä se paahdettujen porkkanoiden ja
kikherneiden päälle. Rouhi hieman suolaa päälle ja paahda vielä noin 5
minuuttia. Tarkkaile, että lehtikaalit eivät pala.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti