Ainekset:
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 valkosipulinkynttä
chili
paprika
100 g vihreitä ohuita papuja
150 g kirsikkatomaatteja
3 kevätsipulin vartta
1 tlk kookosmaitoa
1 tlk tomaattimurskaa
n. 3 dl vettä
1 rkl kalakastiketta
lime
öljyä
Valmistus:
Aloita keiton valmistaminen paistamalla broilerin fileesuikaleiden pinnat kiinni kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Siirrä sivuun odottamaan.
Hienonna chili ja valkosipuli. Paloittele paprika, puolita pavut ja kirsikkatomaatit ja hienonna kevätsipulin varret. Kuullota chiliä ja valkosipulia hetki kattilassa tilkassa öljyä. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää paprikat ja broilerit. Mausta limenmehulla ja kalakastikkeella. Keitä noin 5 minuuttia.
Lisää pavut ja keitä vielä pari minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja kevätsipulit juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti