Pohja:
6 kananmunaa
4 dl maitoa
ripaus suolaa
Täyte:
kesäkurpitsa
sipuli
n. puoli litraa tuoreita kanttarellejä
150 g voimakasta Koskenlaskijamurua
2 rkl gluteenitonta soijaa
suolaa
pippuria
Valmistus:
Aloita erottelemalla munien valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa sen jälkeen valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sekaan keltuaiset, maito ja ripaus suolaa. Kääntele tasaiseksi ja kaada seos korkeareunaiselle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 min.
Valmista täyte pohjan ollessa uunissa. Pilko kesäkurpitsa ja sipuli. Kuullota sipulia pannulla tilkassa öljyä, kunnes se alkaa olemaan läpikuultavan näköistä. Lisää kesäkurpitsa ja kanttarellit. Paista seosta sen aikaa, että kesäkurpitsa ja sienet pehmenevät. Mausta soijalla, mustapippurilla ja suolalla.
Ota munakasrulla uunista ja levitä pohjan päälle 150 g voimakasta Koskenlaskija murua. Levitä myös kesäkurpitsa-kanttarellitäyte munakaspohjan päälle. Kääri mahdollisimman tiukalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Anna levätä hetki, poista leivinpaperi ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti