sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Täyttävä tuorepuuro

Kun viikon on mättänyt aamupalalla munakkaita tai croisantteja, niin smoothiet ym. "normaalit aamupalat" maistuvat jälleen ihanan raikkailta. Ylimääräisistä smoothieista syntyy myös maukasta tuorepuuroa, kun joukkoon sekoittaa kaurahiutaleita ja jättää seoksen yöksi jääkaappiin tekeytymään. Täyttävää tuorepuuroa on helppo valmistaa muutenkin ja höysteeksi sopivat oikeastaan mitkä tahansa marjat ja hedelmät.


Ainekset:
0,5 dl maitorahkaa
1 dl sokeroimatonta mantelimaitoa
0,75 dl kaurahiutaleita
1 rkl pellavansiemeniä

Päälle tuoretta minttua ja mangoa palasina.

Valmistus:
Sekoita puuron ainekset edellisenä iltana tasaiseksi massaksi ja jätä kelmulla peitettynä jääkaappiin tekeytymään.

Paloittele tuore mango. Lisää mangopalat, tuoretta minttua, ripaus pellavansiemeniä ja halutessasi hieman hunajaa puuron päälle ja nauti. Tällä jaksaakin sitten melko pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti